Scott Goossens

Hola allemaal,

Via deze weg stel ik me graag aan jullie voor.

Ik ben Scott Goossens en woon, sinds kort samen met mijn vriendin, 2 kids en onze hond in Veenendaal. Vanaf het moment dat ik kan lopen, heb ik een racket in mijn handen gehad en jaren geleden is dit een Padelracket geworden! Het beste dat me ooit is overkomen en ons nog heel veel gaat opleveren. Wat een fantastische sport met een idem cultuur is dit!

Al vrij snel na creëren van deze gezonde verslaving, heb ik mijn Licentie behaald met als doel om kennis te delen en iedereen enthousiast te krijgen voor deze sport. En met iedereen, bedoel ik ook iedereen. Deze sport is uitermate geschikt voor: voetballers, hockeyers, volleyballers, tennissers, badmintonners en squashers. En wat niemand weet, is dat Padel ook aanslaat bij mensen zonder sport achtergrond! Iedereen ervaart plezier en fun.  

Afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van ontwikkeling. Niet alleen als speler en coach maar ook als product/materiaal deskundige. Dus schroom niet om vragen op me af te vuren. Ik deel met alle liefde mijn kennis -en/of ondersteun ik bij Padel vraagstukken.

mijn werk in cijfers

0
toegankelijk
0
laagdrempelig
0
persoonsgericht
0
maatwerk

wat klanten zeggen

Scott is een gedreven man die plezier uitstraalt in wat hij doet. Met genoegen heb ik les van hem gekregen en mede door zijn persoonlijke aanpak is mijn spelniveau ook behoorlijk gestegen. 

ik kan het echt aaraden om prive les te volgen bij Scott!!

Martijn van Der pols

In Maart’23 speelden we de NK finale in Zwolle tegen onze oud-trainer. Scott Goosens had als nieuwe trainer bij de BLTC (red. Baarn) zijn opwachting toen al gemaakt. Waar zijn voorganger ons uitstekend heeft geholpen aan een sterke basis, stond Scott voor de opgave het vervolg hier op in te vullen. Met zijn open houding daagt hij zijn pupillen uit om echt zelf te ontdekken en ervaren waar verbetering zowel technisch als tactisch wenselijk en mogelijk is. Slimmer spelen is 1 van zijn voornaamste motto’s en tijdens de lessen laat hij je ‘voelen’ wat hier voor nodig is. Intensieve oefeningen met duidelijke analyses en aanwijzingen zijn een boost voor ieders motivatie, inclusief die van hemzelf. En met een gezonde dosis humor maakt dit Scott een toegewijde trainer die voor resultaat gaat met spelplezier op de voorgrond !

Robert hausdorfer

Tijdens mijn eerste stapjes in padel leerde ik scott kennen. Toen al bracht hij zijn enthousiasme voor de sport op mij over. Een paar stappen later heb ik regelmatig prive les bij Scott gevolgd. Buiten zijn enthousiasme en fijne manier van les geven viel mij op dat hij al snel door heeft waar hij jouw probleem mee op kan lossen. Nog steeds kom ik graag bij hen om een uurtje te trainen of net even de techniek bij te schaven.


perry van oosten

Ondertussen al verschillende rackets gekocht bij Scott. Echt fijn dat ik deze tijdens een lesuur kan testen.

Hij neemt echt de tijd voor de juiste aanschaf en tegelijkertijd leer ik ook verschillende slagen en draaien. Top tips&tricks!

Deze kerel is een aanrader.


SUZANNE VAN DE M